Proizvodi

Za toplotno in energetsko oskrbo vam nudimo rešitve po meri. Naši glavni poslovni področji sta toplovod in Energetski servis.


Daljinsko ogrevanje: V mestih in občinah dobavljamo zanesljivo toploto. Vzpostavimo in upravljamo nova toplovodna omrežja in kotlarne ali pa jih prevzamemo in jih posodobimo. Ponujamo vse od projektiranja, izgradnje, obratovanja  do obračuna  s posameznimi strankami.


Energetski servis: Energetski servis predstavlja toploto, hlad, paro in električni tok iz kogeneracije kakor storitve, ki so v povezavi z energijo. Imamo v ponudbi obširen servisni paket za ogrevalne in energetske centrale v večjih posameznih objektih kot na primer: šole, industrijski- in obrtni obrati, bolnice, kopališča, toplice, institucije, nakupovalni centri, stanovanjski kompleksi itd.. Za take objekte vzpostavljamo ogrevalne in energetske  centrale in jih imamo v obratovanju ali pa prevzamemo obstoječe in jih priredimo na najvišji ravni tehnike. Vse opravimo za vas in dobavljamo vam zanesljivo energijo. 

 
Achtung! Sie verwenden einen veralteten Browser (Internet Explorer 6) mit Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen. Bitte aktualisieren Sie ihren Browser oder benutzen Sie einen Alternativbrowser.

Achtung! Sie verwenden einen veralteten Browser (Internet Explorer 6) mit Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen. Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können. Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können

Trennlinie
Copyright 2019 Eko toplota energetika d.o.o. | Tivolska cesta 48, 1000 Ljubljana, Slovenija | Tel: 080 14 20