O nas

Smo podjetje v 100% lasti družbe Interenergo d.o.o., ki je del skupine Kelag. Dolgoletne izkušnje in znanje na področju obnovljivih virov energije umeščajo skupino Kelag v sam vrh vodilnih energetskih družb v srednji Evropi.

Kot moderno storitveno podjetje ne želimo, da bi bili vi le zadovoljni  - želeli  bi vas navdušiti.  Zato vam ponujamo daljinsko ogrevanje in naš Energetski servis za fiksno ceno. Brez hudih presenečenj.  Ampak s 24 urno dežurno službo in številnimi dodatki. Tako individualno kot vaše potrebe.  Veselimo se, da bi lahko delali tudi za vas!

     

Okolje v pogledu
Stavimo na uravnoteženo sodelovanje z naravo — in vključujemo v naših kotlarnah v večji meri biomaso kot energent. V odgovornosti za okolje. In za bodoče  generacije. 


Zelena barva je barva upanja
Pri realizaciji toplotnih projektov  ustvarjamo  regionalno dodano vrednost in »Green Jobs«: Zanimiva in varna delovna mesta  - tudi v  lastni hiši  - v  sodelovanju z regionalnimi strokovnimi podjetji. Vse v  zelenem  območju!

 
Achtung! Sie verwenden einen veralteten Browser (Internet Explorer 6) mit Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen. Bitte aktualisieren Sie ihren Browser oder benutzen Sie einen Alternativbrowser.

Achtung! Sie verwenden einen veralteten Browser (Internet Explorer 6) mit Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen. Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können. Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können

Trennlinie
Copyright 2019 Eko toplota energetika d.o.o. | Tivolska cesta 48, 1000 Ljubljana, Slovenija | Tel: 080 14 20